Тел: +389 33 297 444

  info@atomglass.eu 

Референтна листа на изведени објекти

 

Референтна листа на изведени објекти и завршени проекти:

                                                                                                                       

- Застаклување на мотел во с. Смојмирово

- Комплетно застаклување на Холандска Амбасада со непробојно стакло - учество во реконструкција

- Застаклување на деловен простор со алуминиумски профили и термопан стакло - Трговски центар Виница

- Комплетно застаклување на трговски објект ВЕРО во Битола

- Комплетно застаклување на бензинска станица и мотел на фирма ШЕРО од Тетово

- Комплетно састаклување на деловен простор - Трговски центар Тетово 2

- Застаклување и учество во реконструкција на хотел ОАЗА во Штип

- Изработка на стаклена фасада - комплет алуминиум стакло - на деловна зграда на фирма МЕДИА ЕЛЕКТРОНИКС - Скопје

- Учество во изведба на кровна конструкција - изработка и вградување на куполи - на хотел АЛЕКСАНДАР ПАЛАС во Скопје

- Застаклување со сигурносно стакло - блиндирано на трезори во КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА во РМ.

- Учество во реконструкција на БРИТАНСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР - Скопје

- Вградување на електронски заштитни врати и заштитно стакло на повеќе објекти на КФОР во Македонија и Косово

- Изведба на стаклени излози на ресторант МЕКДОНАЛДС во Скопје

-  Учество во реконструкција на ТУТУНСКИ КОМБИНАТ во Скопје

- Застаклување со стакло  6000м2 на објект ИГМ Кавадарци

- Застаклување на хотел МИЛЕНИУМ во Скопје

- Застаклување на објект ЕВРОПА 92 во Кочани и Скопје

- Комплетно застаклување на ДСУ ВАНЧО ПРКЕ Виница

- Комплетно застаклување на спортска сала вос. Блатец

- Комплетно застаклување на Основно Училиште во с. Трсино

- Комплетно застаклување на училиште во Кочево

- Учество во застаклување на бензински пумпи на МАКОИЛ

- Комплетно застаклување на оранжерии МЕГИТ во Скопје

- Застаклување на терминал граничен премин Делчево

- Комплетно застаклување на магацински простор на ЕВТ Скопје

- Застаклување нафабрика за чевли ФИЛИП ФРОСТ - Куманово

- Застаклување на стамбени објекти во Крушево

- Застаклување на хала МЕТАЛОТЕХНИКА во Радовиш

- Застаклување на деловен објект НОВ ТРГОВСКИ ЦЕНТАР - Штип

- Застаклување на деловен и станбен објект ЕТА во Струмица

- Застаклување на индивидуална зграда ГИВИ во Гевгелија

- Застаклување на хала на ИДНИНА во Кратово

- Учество во изградба и застаклување на стамбена зграда ГРАНИТ Делчево

- Застаклување на објект АГРОПИЈАНЕЦво Делчево

- Застаклување на деловни објекти на фирми во Кочани:

ЕВРОПА 92, ТИНГ, ДЕЛИКАТЕС, ИДЕАЛ, АГРООПРЕМА, МЕХАНИКА, ТЕКС-КО, ЈАЧИКО, ТОНКО, АМОР и др.

- Застаклување на деловни објекти на фирми во Виница:

ДАЈМОНД Виница, ВИНКА Виница, МАКПРОГРЕС и многу други.