Тел: +389 33 297 444

  info@atomglass.eu 

 

ATOMGLASS - МАШИНИ И ОПРЕМА

 

Машина за фазетирање на стакла и огледала

 

Машина за кантирање на сите видови стакла и огледала

 

Машина за перење и полирање на сите видови стакла и огледала

 

Дупчалка за правење на дупки со разни димензии на стакло и огледало

 

Машина за брусење на сите видови стакла и огледала

 

Кружна фазетарка за правење фазета на кружни огледала и стакла

 

 Лепачка за термопан со ХОТМЕЛ лепење

 

 Машина за полнење со аргон на сите видови термопан стакло

 

Преса за врати - за сите видови алуминиумски и дрвени врати