Тел: +389 33 297 444

  info@atomglass.eu 

 Услуги

Вршиме фазетирање на сите форми на стакло - правилни, неправилни, кружни и сл.

Брусење, кантирање, пескарење во најголеми дименазии, со најразни дизајни по нарачка и полирање на стакло.