Тел: +389 33 297 444

  info@atomglass.eu 

Контакт со нас

Сите полиња се задолжителни

 

За сите потребни информации ве молиме контактирајте не на телефонскиот број подолу  или може да ни пишете преку онлајн формата за контакт. Ќе добиете брз и навремен одговор. Доколку имате потреба да ни испратите документи, скици, цртежи или фотографии можете преку нашата меил адреса. Ве очекуваме и ви стоиме на располагање за сите ваши потреби поврзани со стакло.


Фабрика за стакло 

Штипски пат бб,  2300  Кочани, Македонија

Телефон: +389 33 297 444

Меил: info@atomglass.eu 

Наша локација