Тел: +389 33 297 444

  info@atomglass.eu 

Ние сме професионалци за стакло

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА НАШАТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА!

Со нетрпение очекуваме можност да соработуваме со Вас.

Ние сме професионалци за стакло!

КАЈ НАС ЌЕ ДОБИЕТЕ НАЈПОВОЛНА ПОНУДА!

ПОВЕЛЕТЕ!

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

Производи

Видови Стакла

Контакт со нас

Сите полиња се задолжителни

 

За сите потребни информации ве молиме контактирајте не на телефонскиот број подолу  или може да ни пишете преку онлајн формата за контакт. Ќе добиете брз и навремен одговор. Доколку имате потреба да ни испратите документи, скици, цртежи или фотографии можете преку нашата меил адреса. Ве очекуваме и ви стоиме на располагање за сите ваши потреби поврзани со стакло.


Фабрика за стакло 

Штипски пат бб,  2300  Кочани, Македонија

Телефон: +389 33 297 444

Меил: info@atomglass.eu